August Newslettter: a recipe for a nice looking and great tasting beet salad
Red Beet Salad
1 raw beet root 3-4 carrots Peel beet, wash carrots. Grate beet and carrots with a vegetable grinder in preferred grade. (If you like you also can grind an apple together with beet and carrots.) Dressing: Salt, peper, balsamico vinegar, oliv oil, 1-2 teaspoons sweat mustard. (Balsamico can be exchanged with fresh lemon juice.) Decorate salad with fresh roasted sunflower seeds. Enjoy!
..........................................................................
Der August Newsletter
Rote Beete Salat
1 rohe Knolle Rote Beete 3-4 Karotten Die Beete schälen, Karotten waschen. Mittels Gemüseraspel in gewünster Stärke raspeln. (Nach Geschmack darf auch gerne ein Apfel dazu geraspelt werden.) Salat Sauce: Salz, Pfeffer, Balsamico Essig, Olivenöl, 1-2 Teelöffel süsser Senf (Balsamico kann durch frischen Zitronensaft ersetzt werden.) Mit gerösteten Sonnenblumenkernen garnieren. Guten Appetit!
No comments:
Post a Comment